Les presents condicions de venda s’apliquen a tots els productes que s’ofereixen des del portal web www.soldatplantat.com a tots els usuaris que vulguin finalitzar la compra d’un o diversos articles.
Actualment www.soldatplantat.com no disposa de cistella de la compra per poder formalitzar i tancar la compra, per això expliquem tot seguit quin és el procediment a seguir.

* Enviament de comentaris, dubtes o comandes:

Quan l’usuari del nostre portal està interessat per un article, pot informar-se sobre l’article o formalitzar la compra de tres maneres diferents:

1 – Via telefònica: pot consultar-nos o efectuar el tancament de la seva comanda trucant al 938 70 90 09 en l’horari de dimarts a dissabte de 10 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h (Dilluns matí tancat). Recordi indicar totes les dades de contacte per tal d’evitar endarrerir el seu enviament.

2 – Via formulari: a la pàgina de CONTACTE disposem d’un formulari des del qual pot enviar-nos els seus comentaris, dubtes o directament la seva comanda, indicant-nos nom de l’article, quantitats i qualsevol altre característica que ens vulgui fer arribar, a més de totes les seves dades de contacte i d’enviament.

3 – Per correu electrònic: pot enviar-nos un correu electrònic a info@soldatplantat.com especificant-nos els seus comentaris, dubtes o la seva comanda, indicant-nos nom de l’article, quantitats i qualsevol altre característica que ens vulgui fer arribar, a més de totes les seves dades de contacte i d’enviament.

* Garantia:

Els productes estan garantits a partir de la data de la factura contra tot defecte material o de fabricació pel temps estipulat en la nota de garantia lliurada amb els mateixos, responent els fabricants i importadors tal com estableix la Llei 22/94, per la qual es regula la responsabilitat civil pels danys causats per productes defectuosos.

Perdran amb caràcter general la garantia els articles que siguin modificats o manipulats inadequadament per part del client.